Två frukostar

Jag köpte en stor burk stora blåbär häromdagen och åt dem till frukost i dagarna två. Låt oss titta.

Jag vet förresten inte om jag hade tur eller om odlade blåbär smakar mer nu än när jag var liten. De här var otippat goda och smakade inte som att tugga på vatten som jag trodde att de skulle göra. Sen varför jag ens köpte en stor burk av någonting jag från början inte trodde skulle smaka gott är en annan femma 🙂

Rätt svar: för att de är fina väl?

Man är blott en simpel människa.

Hur som helst. Helgens första frukost bestod av, häng med nu, turkisk yoghurt, bananslantar, blåbär, valnötter, solrosfrön och agavesirap. Juice i glas, kaffe i kopp. Ur bild: ett hårdkokt ägg. Juicen var en med morot och det gillar jag men min favorit är äpple. Brämhults eller någon grumlig helst, men alla går bra. Hoppas ni antecknar. En gång när jag var väldigt (!) bakfull köpte jag en tetra Bravo och sänkte hela innan jag ens hunnit hem från affären. Ett minne.

Dagen därpå, söndagen i den nya sommartiden, blev det våfflor. Helt vanliga Ekströms. Är det någonting jag struntar blankt i är det att göra våffelsmet från grunden. Tycker att pulvret blir jättebra, snåla inte på smöret bara, men det behöver jag väl knappt skriva?

Olyckligtvis hade grädden jag visualiserat som komplement till hallonsylten blivit sur och jag var nära på att gå samma öde till mötes. Fann dock snabbt att lönnsirap och blåbär är en kombination god som någon. Äsch. Jag försöker faktiskt att bli bättre på att inte låsa mig så mycket vid en tanke för saker blir väldigt sällan exakt som man tänkt, men det blir nästan alltid bra ändå

*djupt andetag*

namaste.

0

4 reaktioner på ”Två frukostar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *