Ett obeslut

Helgen, vad fort det gick. Min kille flyttade och jag hjälpte honom. Då hinner man inte så mycket mer. Jo, kollade på nya Snabba Cash på Netflix och den var fem av fem. Kanonväder också. Fick fräknar.

Fick också reda på att justwannahavefun lägger ner helt efter sommaren och det är tråkigt såklart. Jag hade precis börjat känna mig lite varm i kläderna och har tyckt om att skriva här. Och jag kan såklart fortsätta skriva här, ja men åtminstone fram tills dess att en flytt eller ett avslut liksom måste ske. Problemet är dock att jag inte alls är särskilt sugen på att hålla på med en egen domän, så om jag ändå ska sluta blogga om några månader kan jag lika gärna göra det nu? Äh, jag vet helt enkelt inte ännu men jag fortsätter skriva här tills att jag bestämt mig. Så gör vi.

Nu ska jag ligga raklång i soffan och läsa Klara och solen resten av förmiddagen innan jag drar till jobbet.

Vi hörs!

 

1

16 reaktioner på ”Ett obeslut”

  1. chipstillfrukost

   Ja, faktiskt, men äh det är sånt som händer! Är nog inte tillräckligt ”etablerad” för deras sidor, eller vad man ska säga, haha. Så alternativet är en egen domän. Ska klura lite på det framöver!

 1. Nej men sluta inte! Är så glad för din blogg. Behöver också flytta någonstans nu, vet inte än hur eller vart. Men tänker att det finns en plats för oss alla någonstans på internet.

 2. ulrikanettelblad

  Sluta inte! (Eller jo, sluta såklart om du vill och det inte alls är kul, man ska bara göra saker som är lagom nice i livet om man inte måste). Men jag tycker du har nåt i ditt berättande och skrivande som gör sig så bra i bloggformatet! Egen domän är inte SÅ krångligt som man kan tro ändå. Man lär sig faktiskt också saker man kan skriva på CV:t sen! Kostar ju dock en liten slant per år men inte så galet mycket och det finns en viss charm i att ha sitt alldeles egna ställe.

  1. chipstillfrukost

   Men snälla tack, blir generad! Vill gärna fortsätta, och jag tror som du säger att jag förstorar hur jobbigt det är att ha en egen domän. Ska klura…

 3. Har gillat din blogg jättemycket, så det vore tråkigt om du slutade! Förstår dock om det känns meckigt att fixa egen domän eller ny plattform. Men jag håller tummarna på en fortsättning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *