What I eat in a day #1

Hello och godmorgon! I förrgår när jag var ledig fotograferade jag varenda liten grej jag åt och här är resultatet av mina kulinariska bedrifter. Kul? Jag vet inte. Jag tyckte det.

09.20 FRUKOST
Hade lite sovmorgon och kände för gröt när jag vaknade. Eller nej, först kände jag såklart för kaffe. Så det drack jag. Sen kände jag för gröt. Är egentligen ingen gröttjej men ibland får jag sug. Speciellt under hösten och vintern. Vad jag åt nu var i alla fall havregrynsgröt med smör, havssalt, krossade valnötter och en rejäl slurk lönnsirap. En otrolig kombination. Har ätit den flera gånger den senaste månaden så jag kan verkligen gå i god för den.

11.15 Pre-lunch mellis typ
Skulle göra lite ärenden innan lunch och behövde nåt stärkande för att orka med världen utanför. Åt mitt favoritknäckebröd med Bregott och ost plus lite korv.

12.15 LUNCH
Jahapp, det blev tuna melt. Gjorde den på Schärs glutenfria vanliga vita och den klarade testet u.a. Tonfiskröran gör jag lite på vad som finns hemma. För tillfället majonnäs, dijonsenap, chiliflakes, hackade cornichons, salt och svartpeppar. Tomat och ost. Mycket smör. Megagott.

Vatten också! Med is och en skvätt citron till måltiderna. Naturellt däremellan.

14.00
Åt en kall potatis med salt.

15.30 Fika
Ville prova baka glutenfria kanelbullar så det gjorde jag. De blev goda men lite äckliga i konsistensen. Man vet att man misslyckats när man äter bara en bulle och är nöjd med det. Heh.

17.45 MIDDAG
Kokat ragu på högrev i 3,5 timma. Blev så gott! Boom boom-vin i grytan och i magen. Det vann på att luftas lite ska tilläggas.

Väldigt god glutenfri pasta också. Den här. Spänstig och nice. Gillade!

19.45
Drog till Teaterbaren och drack bubbel med några vänner. Mys!

Sen gick vi hem och sov tidigt och det var allt och nu ska jag dra till jobbet!!!!

Puss

2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.