Hello världen och Bloglovin’

Wow, har haft problem i EVIGHETER med att mina inlägg inte har dykt upp i några av de vanligaste rss-läsarnas flöden (typ Bloglovin och Feedly) trots att det inte varit något fel på min feed. Har fattat absolut noll och har bokstavligen slitit håret över detta och har både pratat med support, installerat om WordPress, avinstallerat ihop, ja allt. Så rörigt. TILLS att det visade sig vara ett helt externt problem med mitt förra webbhotell (tittar på er Miss Hosting) som har någon knäpp brandvägg (BitNinja) som blockerar både Bloglovin och Feedly av någon anledning? Aja. Nu bor jag stadigvarande hos Loopia istället och hittills fungerar allting felfritt och ingen är gladare än jag.

11

2 reaktioner på ”Hello världen och Bloglovin’”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.