Nu, nyss och sen

Jag såg: The French Dispatch i söndags och jag gillade den inte. Fann karaktärerna ointressanta och kortfilmerna oengagerande. Blev uttråkad men miljöerna var, som alltid i Andersons filmer, oklanderliga.

Jag köpte: en kashmirtröja och har aldrig burit någonting mjukare.

Jag var: på min första riktiga körlektion. Det gick bra och var lagom läskigt. Körde på riktiga (om än lågtrafikerade) vägar och växlade ända upp till fyran. Tycker faktiskt inte att det är särskilt roligt men det kanske kommer när jag blir duktigare. Eller inte. Allt behöver inte vara kul och vissa saker bara måste göras.

Jag har: bokat in en synundersökning. Synen verkar bli sämre i takt med att mina vita hårstrån blir allt fler. De måste korrelera på något vis. Är väl halvblind och gråhårig lagom till 40.

Jag ska: på julbord ikväll. Är sugen på lax, makrill och ägg med räkor. Ser fram emot att bli lite rund under fötterna och umgås med vänner.

7

2 reaktioner på ”Nu, nyss och sen”

  1. Jag har svårt att förstå varför någon skulle tycka att det var roligt att köra. Smidigt, ja. Men roligt? Man kanske åker till något som är roligt, men man åker bara XD Den här listan är så himla trevlig, du skriver väldigt liksom… nära på något vis. Det känns som att läsa en lista från någon jag FAKTISKT känner! Är du författare eller typ går i författardrömmar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.