Söndagslistan (typ)

Ännu en vecka i livet har passerat. Vi kör en tillbakablick.

Veckans roligaste
Nu har jag jobbat i två veckor på mitt nya jobb och jag skulle inte säga att jag börjar bli varm i kläderna men det går åtminstone bättre och bättre. Jag behöver inte fråga om prick allt exakt hela tiden och det är skönt för mig och inte minst mina kollegor. Hittills trivs jag väldigt bra. När jag promenerar hem från jobbet om kvällarna känns det knappt som att jag har jobbat och det väl ett bra betyg om något. Sen är ju ett jobb alltid ett jobb, men ni fattar.

Veckans godaste
Min kille roddade T-bone i fredags och det var så gott, så gott. Råstekt potatis till och en liten dekonstruerad caprese. Perfekt middag. Lite synd att man älskar kött. Eller är det så synd? Kroppen vill ju liksom ha det så jag låter den.

Dagen därpå gjorde vi en kort biltur till Knivsta och åt på Knifetown burgers. Tog en original utan lök med pommes. Inte den godaste burgaren jag ätit men den var bra. Och så gjorde jag ju semlor också. Inte en dålig mathelg. Saknar den redan.

Veckans bästa
Mått så genuint bra bara? Varit lugn och glad. Det har varit en snäll vecka och en ännu snällare helg. Fått mycket gjort men i ett makligt tempo. Inga måsten, ingen stress. Badat badkar. Gjort ärenden. Köpt ett miniväxthus. Köpt pennor och papper och ritat och planterat. Läst bok. Sett filmer, gått och köpt godis mitt i. Lagt mig tidigt. Somnat snabbt. Drömt om Paris.

Veckans sämsta
Att pappa är skruttig på sjukhuset och att man inte får hälsa på.
Att jag vaknat flera gånger om natten av mensvärk.
Att helgen är slut.

Nu kör vi vecka 5, let’s go.

10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.