Veckan

Vilken vecka, är så trött. I måndags började jag på mitt nya jobb och dagarna därefter har varit minst sagt intensiva. Jag har somnat 22 varje kväll och sovit som en kanonkula i åtta timmar varje natt. Det är rakt av utmattande att känna sig duktig och usel om vartannat men jag försöker att lita på processen och inte vara för hård mot mig själv. Det är ju klurigt förstås eftersom jag gärna vill kunna allt absolut omedelbart. Men, men. Till slut släpper det. Ja, rätt vad det är har nya rutiner, dagar och veckor grott fram och man är förbi det bökigaste. Och förutom all nyjobbsångest tycker jag faktiskt att det är kul. Det är en viktig känsla.

Nu ska jag ut och värma bastun. Det är fredag. Sol och iskallt. Är så sugen på semla. En med grov mandelmassa och kardemumma som grusar sig.

10

1 reaktion på ”Veckan”

  1. mmmm, solen på väggen och en semla och en bastu. Inte dumt!! Vill ha slät och mjuk mandelmassa, är en spn’, men grusiga kardemummor ska det vara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.